Da var vi her, mitt første år med blogg! Å jøye meg for ett år det har vært. De siste 12 månedene har vært annerledes for oss alle sammen. Vi kan legge et utfordrende år bak oss i håp om et litt enklere år i vente.

I løpet av dette første året har jeg for det meste skrevet portefølje-rapporter og det har vært kjempegøy! Jeg vil legge ut porteføljen for desember i løpet av første uke i Januar 2021. All tilbakemeldingen jeg har fått fra dere og særlig hele shareville samfunnet har vært fantastisk og være en del av. Vi nådde nesten 10 000 visninger i løpet av det første året, og jeg har virkelig satt pris på engasjementet. Folk har gitt gode tilbakemeldinger hele veien på hva jeg bør sjekke ut, hva jeg bør lære mer om, hva jeg bør sammenligne porteføljen min med osv osv. Jeg har lært utrolig mye det første året og jeg ser fram til fortsettelsen.

I framtiden vil jeg fortsette å skrive portefølje-rapporter, men samtidig ønsker jeg å utvide bloggen. Jeg ønsker å skrive om alt som omhandler penger. Nærmere sagt forskjellige måter man kan:

– tjene penger
– spare penger
– investere penger
i tilegg til:
– nybegynnende kunnskaper om økonomi og børs
– aksjeanalyse

Alle disse går noe inn i hverandre men jeg ønsker å fortsette dette prosjektet jeg har begynt, og gjøre det til noe større. Forhåpentligvis kan det hjelpe noen folk på veien, og samtidig kommer det til å hjelpe meg og lære mere og bli skarpere selv.

Jeg ser fram til 2021. Godt nytt år alle sammen!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: