Med mitt Excel skjema, regner jeg ut alle mine beholdninger på de 5 kontoene jeg holder synlig hos shareville, og viser dem i en samlet portefølje-rapport som du kan lese. Egenkapitalen min kan anses som småpenger for mange, men jeg vil minne om at jeg begynte i Januar 2020. Jeg er enda helt fersk på aksjemarkedet. Disclaimer: jeg skriver ikke denne bloggen for å anbefale aksjer til andre, jeg deler simpelthen hva jeg gjør. Du må selv vurdere hvordan du ønsker å investere dine penger.

På bilde under ser du min totale anskaffelsesverdi (Oransje). Anskaffelsesverdi øker for hver gang jeg kjøper eller synker, dersom jeg selger. Min totale markedsverdi vises også i bildet under (Gul). Om markedsverdien er over eller under anskaffelsesverdien viser om min urealiserte verdi for øyeblikket er i tap (minus) eller i gevinst (pluss). Norske kroner vises på venstre akse og dato vises under.

På neste bilder ser du min % Avkastning på anskaffelsesverdien. Prosent vises på venstre akse.

Kjøpt:
Ingen

Solgt:
Ingen

Utbytte (etter kupongskatt):
Betsson AB ser. b (BETS B): 63,06 NOK

Total for Juli: 63,06 NOK

Tall:
Anskaffelsesverdi: 60 655,22 NOK
Markedsverdi: 64 461,93NOK
Urealisert gevinst/tap YTD: +3796,71 NOK
Urealisert gevinst/tap YTD (%): +6,26%

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: