Er du ofte bekymret?

How to Stop Worrying and Start Living
Dale Carnegie.

Vi bekymrer oss alle om smått og stort. Denne boken gir en systematisk veiledning på hvordan du kan forstå og møte dine bekymringer. Det skumle når vi er bekymret er at vi stopper å tenke rasjonelt. Denne boken er stappfull av fortellinger om folk som har hatt virkelig beinharde problemer, økonomiske, psykologiske og fysiske. Dale Carnegie går gjennom en rekke metoder og forklarer på et lett språk hvordan du kan løse dine bekymringer.

Når du løser bekymringer løser du utfordringer i ditt liv, og jo oftere du løser dem istedenfor å skygge unna jo oftere vil du mestre det. Hvis du bekymrer deg ofte blir det å bekymre seg til en vane. Bekymrer du deg ofte? jeg vil tippe at du nå tenker “hva er egentlig ofte?”. Kanskje du vet svaret selv?

Jeg har til tider bekymret meg om små ting som jeg lett kunne ha gjort noe med, men jeg har også bekymret meg om store ting jeg ikke har hatt noen sjanse til å gjøre noe med. Alle bøker jeg anbefaler på min side er bøker jeg har lest selv å som jeg føler jeg har dratt nytte av. Denne boken gir deg verktøy til å håndtere alle slike situasjoner. En klassiker, fra en velkjent forfatter som har skrevet mange gode bøkere. Noen av dere kjenner han kanskje fra boken “How to Win Friends and Influence People”. Jeg tenker det passer seg å avslutte med et sitat fra boken.


Dette er en fin bok å ha. Når jeg føler meg bekymret åpner jeg denne boka for råd. Hvis du ønsker å kjøpe boken selv kan du trykke på linken under. (Ekstra tips: vi betaler ikke toll når vi kjøper bøker utenlands, i motsetning til mange andre varer)

Dersom du ikke har tid til å lese for hånd, eller foretrekker lydbøker så kan du prøve audible gratis i 30 dager som ny medlem, du får en gratis lydbok.
De har denne boken og mange flere av Dale Carnegie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: